Werken bij Job Talent

Job Talent is een groeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar gepassioneerde medewerkers met een positieve ingesteldheid. Herkent u zich in onze bedrijfswaarden ‘grensverleggend’, ‘ondernemend’, ‘volhardend’ en ‘energiek’? En bezorgt u klanten graag een ervaring die hun verwachtingen overtreft? Dan horen wij graag van u!Komt u ons kantoor in Leuven, Zaventem, Hasselt, Paal, Pelt, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Rumst of Herentals versterken? Of een van onze andere toekomstige vestigingen? Solliciteer meteen, en misschien bouwt u binnenkort met ons mee aan een mooie en performante organisatie.Dit zijn onze vacatures:

Office Managers

HR Consultants

Leuven
Om de afwezigheden in de zomervakantie op te vangen zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent (m/v) voor de maand Juli OF Augustus. Je gaat actief mee op zoek naar geschikte kandidaten via diverse zoekkanalen. Verder help je mee met de administratieve ondersteuning van het kantoor.
Zaventem
Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen?Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant!Je bent een commerciële duizendpoot die naast rekrutering instaat voor contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ...Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!
Leuven
Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen?Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant!Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ...Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

Jobstudenten

Leuven
Om de afwezigheden in de zomervakantie op te vangen zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent (m/v) voor de maand Juli OF Augustus. Je gaat actief mee op zoek naar geschikte kandidaten via diverse zoekkanalen. Verder help je mee met de administratieve ondersteuning van het kantoor.
Sint-Truiden
Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job! Je zorgt voor de administratieve ondersteuning en gaat actief op zoek naar gepaste kandidaten om zo het bestand te vergroten.
Herentals
Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste.Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten