Werken in de uitzendbranche? Laat van je horen!

werken als uitzendconsulent

Ben je correct, gedreven, resultaatgericht en betrokken? Dan heb je de persoonlijkheid om in de uitzendbranche te werken. Bij Job Talent zijn we altijd op zoek naar ambitieuze uitzend- en commerciële consulenten. Je komt terecht in een aangename werkomgeving waar de uitdagingen voor het grijpen liggen.

Variatie aan jobs in de uitzendbranche

Uitzendkantoren zijn voortdurend op zoek naar medewerkers met het juiste profiel. Commerciële consulenten worden vaak gezocht. Ze zijn de link tussen de werkzoekenden en de bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke, gekwalificeerde werkkrachten. Als commercieel consulent moet je sterk in je schoenen staan, over voldoende sociale vaardigheden beschikken en perfect kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Daarnaast zijn ook office managers gegeerd in de uitzendbranche. Zij zijn verantwoordelijk voor de goede werking van een kantoor, sturen een team aan en leiden alles in goede banen. De uitdaging is net zo groot als arbeidsvreugde en de jobtevredenheid.

Werken als uitzendconsulent bij Job Talent

Heb je zin om aan de slag te gaan als uitzendconsulent? Laat van je horen en neem contact op met een van onze kantoren! Je komt terecht in een dynamisch team en je vormt mee de brug tussen arbeiders en bedienden en bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde uitzendkrachten.