Van uitzendkracht naar vast contract: vliegende start bij Job Talent

van uitzendkracht naar vast contract

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Goed nieuws: je hoeft die niet noodzakelijk op de traditionele manier te versieren. Ook via een omweg kun je succes boeken. Na een succesvolle interimperiode, bijvoorbeeld, is de kans op een vast contract groot. Bij Job Talent zien we elke dag weer dat de interimperiode in veel gevallen een opstapje is naar een vast contract. Het komt er natuurlijk wel op aan dat je terechtkomt op een plaats waar je vakkennis volledig tot zijn recht komt.

De perfecte match

Job Talent stelt alles in het werk om een job te vinden die mooi aansluit op je profiel. Dat doen we door ons op een resultaatgerichte en betrokken manier te engageren, zowel naar jou als naar het bedrijf toe, zodat er aan beide kanten een echte ‘klik’ is. Voor elke vacature de geknipte kandidaat vinden, daar gaan we voor. We hechten dan ook veel belang aan persoonlijk contact. Dat laat ons toe om een juist beeld te krijgen van je werkervaringen, comptetenties en persoonlijke voorkeuren.

Hoge aanwervingsgraad

De hoge aanwervingsgraad van onze uitzendkrachten liegt er niet om: het overgrote deel van onze krachten wordt na verloop van tijd vast aangeworven. Zo ook Reginald Andries (Acco), Christophe Geelen (Varia-Pack), Mariska Vanfroyenhoven (GfK Belgium) en Diane Lefevere (GfK Belgium), die we uiteraard het allerbeste toewensen in hun verdere loopbaan!

De mooie woorden waarmee ze ons uitzwaaiden?

  • Dank aan de consulentes. Zij waren altijd vriendelijk, flexibel, begripvol en correct.
  • Bedankt voor alle hulp!
  • De vlotte en persoonlijke aanpak was echt een verademing.
  • Ik moet het echt nageven: de administratie was altijd tiptop in orde!
  • Ik heb me bij jullie nooit een nummer gevoeld – een hele verademing …
  • De job die jullie voor mij vonden, was echt op mijn lijf geschreven.
  • Alles wat ik jullie vroeg, kwam altijd binnen 24 uur in orde, waarvoor dank!

Hoe kunnen we je helpen?

Job Talent is je ideale bondgenoot in de zoektocht naar een job. Dankzij de vele jobs in ons aanbod en de persoonlijke begeleiding die we bieden, maak je veel kans om snel aan een goeie job te geraken. Schrijf je in!