Vacatures in metaalnijverheid

Ben je gebeten door metaalnijverheid? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in metaalnijverheid in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in metaalnijverheid?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de metaalnijverheid waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen metaalnijverheid. We kunnen je geen ongelijk geven: metaalnijverheid staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in metaalnijverheid? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in metaalnijverheid waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Genk
Je bent verantwoordelijke voor het ombouwen en instellen van het machinepark. Je volgt de productie nauwlettend op; Je zorgt voor een kwalitatieve behandeling van alle goederen;
Maaseik
Voor één van onze klanten in Maaseik, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker / lasser samensteller. Je gaat instaan voor het samenstellen van grote constructies zoals leuningen, trappen, poorten,...
Lommel
Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.
Bree
Voor onze klant in regio Bree zoeken wij een medewerker lasser. Je zal instaan voor het lassen van roestvrij staal en aluminium. - Verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken
Overpelt
Voor een van onze klanten in Overpelt gelegen zoeken wij nog gemotiveerde Metaalarbeiders M/V. Je staat in voor het opruimen van metaal, het ophangen en afpakken van metalen profielen en het knippen van metaal. Dit is fysiek zwaarder werk. Je werkt in twee ploegen (6:00-14:00 en 14:00-22:00).