Vacatures in marketing

Ben je gebeten door marketing? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in marketing in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in marketing?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de marketing waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen marketing. We kunnen je geen ongelijk geven: marketing staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in marketing? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in marketing waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Sint-Niklaas
Voor onze klant in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar iemand die marketing ziet als een deel van zijn persoonlijkheid. Als marketing specialist zal je dag er als volgt uitzien: - Je werkt samen met je collega's van het marketingteam en de marketingmanager aan het ontwikkelen van nieuwe programma's; - Ook werk je aan het ontwikkelen van online prijsstellingen en hulpmiddelen hiervan, prijslijsten en marktstatistieken; - Het ondersteunen bij het ontwikkelen van de websites en het creëren van marketingliteratuur en -communicatie zijn ook een van jou taken; - Steeds vernieuwend denken aan betere en vlottere strategieën is de start van alles.
Haacht
You will assist the Chief Marketing Officer EMEA and the local Marketing Manager in their day-to-day marketing activities. This will be a variation of marketing tasks, herewith some examples (but not limited to this list): - Preparing presentations; - Supporting in the organization of customer-events / internal evens / distribution VIP-tickets / ... - Preparing contact for social media, website feeds, ... - Feeding the Media Manager with information and pictures; - Supporting in various European marketing projects; - ...
Tienen
Als marketing medewerker m/v ondersteun je je collega's van het sales team met het opmaken en implementeren van promotiecampagnes. Je beheert de sociale media en de website van het bedrijf. Je ontwerpt brochures, flyers, technische productfiches, .. Je organiseert evenementen, meetings, beurzen en bedrijfsbezoeken. Je geeft algemene ondersteuning aan je collega's van andere afdelingen voor het opmaken van PowerPoint-presentaties, mailings, ... Je werkt nauw samen met je collega Marketing Medewerker.
Tienen
In samenwerking met je collega Marketing Officer sta je in voor volgende taken: - je ondersteunt de (inter) nationale sales teams met promotie en publiciteit. - je beheert een deel van de externe digitale communicatie kanalen (sociale media en bedrijfswebsite). - je staat in voor de lay-out van de technische communicatie. - je staat in voor de organisatie van interne (personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie,...) en externe evenementen, meetings en bedrijfsbezoeken. - je geeft algemene MarCom ondersteuning zoals PowerPoint presentaties, posts op het intranet, mail handling,...