Vacatures in elektriciteit

Ben je gebeten door elektriciteit? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in elektriciteit in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in elektriciteit?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de elektriciteit waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen elektriciteit. We kunnen je geen ongelijk geven: elektriciteit staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in elektriciteit? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in elektriciteit waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Antwerpen
Voor onze klant zijn wij op zoek naar servicetechniekers die willen werken op de baan (van thuis uit) en dit in de regio Antwerpen-Brussel.

Als Service Technieker voer je allerhande elektrojobs en interventies uit in winkels, maar ook in kantoren en industrie.

Tot je takenpakket behoren oa. het wisselen van lampen, maken van stopcontacten, reparen van elektrische rolluiken ...

Je krijgt een auto ter beschikking, vertrekt van thuis uit en je kan zelfstandig alsook in team werken.

Kontich
- Je staat in voor het plaatsen van elektrische schakelaars
- Je staat in voor het leggen van elektriciteit en gasleidingen
- Je vervangt verwarmingsketels
- Je staat in voor verlichting
- Je staat in voor algemene renovaties (sanitair)