Vacatures in elektriciteit

Ben je gebeten door elektriciteit? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in elektriciteit in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in elektriciteit?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de elektriciteit waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen elektriciteit. We kunnen je geen ongelijk geven: elektriciteit staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in elektriciteit? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in elektriciteit waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Kontich
- Je staat in voor het onderhoud en indienststelling van inbraak- en brandinstallaties - Je staat in voor de administratie - Je staat in voor al het klantencontactBen jij een ervaren elektricien, die goed is in administratie? Dan is dit de geschikte job voor jou!
Heusden-Zolder
• Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van montage, bekabeling t.e.m. het aansluiten • Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider • Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen • Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement • Bewaken van de veiligheid op de werf