Job Talent breidt uit: nieuwe kantoren in Hasselt en Sint-Truiden

nieuwe kantoren job talent

Job Talent heeft de wind in de zeilen en breidt uit. Onlangs hebben we twee nieuwe kantoren geopend: een in Hasselt en een in Sint-Truiden. Op die manier garanderen we een betere geografische spreiding en kunnen we bedrijven beter bijstaan in hun zoektocht naar talent.

Geografische spreiding

Nabijheid is belangrijk in de sector van de uitzendarbeid. Als uitzendkantoor willen we zo dicht mogelijk bij onze klanten zijn, zodat we te allen tijde kort op de bal kunnen spelen. Daarom hebben we recent ons vierde en vijfde kantoor geopend in Hasselt en Sint-Truiden. We zetten onze organische groei gestaag verder en maken onze ambities waar om de beste werkkrachten te rekruteren voor bedrijven met een lokale verankering.

Nog betere dienstverlening

Kwaliteit, maatwerk en professionele dienstverlening: daar draait het om bij Job Talent. Dankzij onze twee nieuwe kantoren zetten we die ambitie extra kracht bij. Al onze medewerkers zijn doordrongen van onze bedrijfswaarden en dragen ze elke dag hoog in het vaandel.

Job Talent is de onmisbare schakel tussen kandidaten en werkgevers

Job Talent hecht veel belang aan lokale dienstverlening op maat. Onze expertise? De juiste man of vrouw op de juiste plaats krijgen. U kunt bij ons terecht voor opdrachten van zowel korte als lange termijn. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk voor technische jobs en knelpuntberoepen.

Meer weten? Kom gerust langs in een van onze kantoren.