Kom met ons praten op The Jobdate!

jobdate

Blokkeer maandag 24 oktober alvast in je agenda, want dan organiseert VZW JCI Ondernemend Limburg The Jobdate op de oude Ford Genk-site. Het doel van deze jonge (en ondernemende) organisatie? Werkgelegenheid een duwtje in de rug geven en groeikansen creëren, onder meer door middel van een vernieuwende datingformule met ontmoetingen op een unieke locatie. En daar kan Job Talent natuurlijk niet ontbreken.

The Jobdate: het concept

Hoe gaat zo’n Jobdate in zijn werk? Zowel werkzoekenden als werkgevers met jobs in de aanbieding registeren zich op een digitaal platform en maken een profiel aan. Als werkzoekende kun je op je profiel onder meer aangeven in welke sector je geïnteresseerd bent, waarom jij een echte ‘catch’ bent als werknemer, en kun je eventueel je cv opladen.

Als er een match is tussen werkgever en potentiële werknemer, dan boeken jullie meteen een afspraak op The Jobdate. Makkelijk, en snel. Want kennismaken betekent hier: “speeddaten”. Je hebt tien minuten om elkaar te leren kennen! Geef toe, dit is net iets dynamischer dan het traditionele parcours van je motivatiebrief opsturen en dan angstvallig je gsm en mailbox in de gaten houden.

Een symbolische locatie, een symbolische datum

The Jobdate vindt plaats op maandag 24 oktober in Genk, in de Henry Fordlaan, Poort 1. Deze datum en locatie zijn niet toevallig gekozen: op deze oude Ford-site werd op 24 oktober 2012 de sluiting van de Ford-fabriek aangekondigd. JCI Limburg wil volop meewerken aan de heropleving van de Limburgse regio en nieuwe kansen creëren om Limburgers aan de slag te krijgen.

Kom daten met Job Talent

Job Talent kan uiteraard niet ontbreken op dit grootste jobevent van Limburg. Dat betekent dat jij als kandidaat met ons een date kunt regelen via de site van The Jobdate. Hopelijk tot dan!